Categorievisie Health Check

Verhoog de impact van je categorievisie!

Je kunt je nu inschrijven voor de geheel verzorgde 1-daagse "Categorievisie Health Check" op donderdag ๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ op locatie (Het Nut) in Beesd ๐Ÿ›’ . 

Doel workshop:

Kennis en inspiratie opdoen om de bestaande categorievisie naar een hoger niveau te tillen. Je gaat met een frisse blik aan de slag met je eigen categorievisie. In de training gaan we de bestaande visie beoordelen en verbeteren aan de hand van verschillende perspectieven:

  1. De kwaliteit: bevat de visie alle kernaspecten die een goede visie heeft? Concreet in beeld welke inzichten missen er nog? En hoe kan je deze toevoegen?
  2. Storytelling: is het verhaal scherp en aantrekkelijk? We gaan de kern van de visie samenvatten in 10 slides. Tijdens de training wordt hier een concrete tool voor aangereikt.
  3. Actie: Zet de visie aan tot actie? Is de doorvertaling naar de (online) winkel of outlet scherp genoeg?
  4. De rol van de categorievisie in de interne organisatie. Fungeert het als groeikompas voor de commerciรซle business? Waar liggen verbeterpunten? En hoe pak je dit aan?
  5. Samenwerking met de retailer. Hoe pak je dit aan? Hoe de visie doorvertalen naar concrete initiatieven met de klant? Waar liggen kansen om dit te verbeteren.

Aan het einde van de dag heb je de eerste aanscherpingen gemaakt (aan de hand van tips & tools) en heb je een concreet actieplan ontwikkeld om de visie naar de 'next level' te ontwikkelen.

๐‘ฝ๐’๐’๐’“ ๐’˜๐’Š๐’†? Category managers- verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en implementatie van de categorievisie- die de inhoud en de werking van de bestaande categorievisie verder wil verbeteren.

Deze workshop is geopend voor deelnemers van 5 verschillende bedrijven. De voorwaarde voor deelname aan deze workshop is dat er geen bedrijven deelnemen die met elkaar concurreren in dezelfde categorie.

๐‘ฐ๐’๐’—๐’†๐’”๐’•๐’†๐’“๐’Š๐’๐’ˆ?

  1. Bedrijfsworkshop op maat voor je eigen team (deelname: 2-5 collega's). Locatie: zelf te bepalen. In te plannen vanaf maart 2024. Investering: โ‚ฌ2000,- excl. btw.
  2. Open workshop: Deelname samen met category managers van andere bedrijven. Locatie: Vergaderlocatie Beesd (Het Nut42). Eerste mogelijkheid is donderdag 14 maart. Kan je dan niet, maar heb je wel interesse? Neem even contact op voor nieuwe data. Investering: โ‚ฌ950,- excl. Btw per persoon

Interesse of vragen? neem vrijblijvend contact op:


๐‘ต๐‘ฉ:
- Schrijf je in voor 12 februari! Vol = vol!
- Workshop is ook beschikbaar voor je eigen team op datum en locatie naar keuze.
- Kan je niet op 14 maart, maar heb je wel interesse? Neem even contact op voor nieuwe data.
- Deze training is onderdeel van een reeks van 4 open workshops/ trainingen die dit jaar beschikbaar komen. Wil je hier alvast meer over weten? Neem even contact op!