Zoek jij een ook ervaren interim category manager?

Portfolio

Kan ik ook iets voor jouw categorie en team betekenen?

Met veel plezier werk ik samen met verschillende opdrachtgevers, waaronder: Nestlé, Vrumona, PepsiCo, Eosta Nature & More, Viatris. 

Overzicht van recente opdrachten:

Workshop & -Training

Het verzorgen van diverse category management workshops en trainingen- op maat! Onderwerpen o.a. 'Category Management: De Essentials',  'De hoe- en het waarom van een categorievisie', 'Hoe bouw ik een sterk handelsverhaal?'.

Tip: leuke invulling voor tijdens een teamdag!

Category Management Consultant

Advies en projectbegeleiding voor diverse category management vraagstukken. Opdrachten recentelijk uitgevoerd: Verhaal opbouwen voor groot schaponderhoud (WORP), begeleiden innovatietraject, ontwerp Reporting Tool (integratie meerdere databronnen; Nielsen, SIS, Gfk) en het ontwikkelen van een category management toolkit.

Coach & begeleiding Categorievisie

Begeleiding en advies in het ontwikkelen van een categorievisie incl. stappenplan (op maat!), facilitatie workshops en advies voor verdere implementatie (concreet actieplan!) intern en extern. 

Interim Senior Category Manager

Tijdelijke vervanging van de senior category manager of trade marketing manager ivm bijv een openstaande vacature of (zwangerschaps)verlof.

Strategisch (Jaar)plan Proces

Ontwerp van het planproces (passend bij jouw organisatie) en de begeleiding van de commerciële teams tijdens de ontwikkeling.

Trade Selling Story's

Het ontwerp van een sterk handelsverhaal is een regelmatig terugkerende opdracht, waarbij ik enerzijds: teams help en train in het bouwen van een aantrekkelijk verhaal, of zelf het verhaal opbouw voor bijv een jaarpresentatie. 

Eerdere werkgevers:

Voor meer informatie over mijn werkervaring & werkstijl: