Mijn diensten

Waar kan ik je bij helpen? 

Interim Category Manager, Coaching, Training & Advies

Van het organiseren van een category management workshop of -training, tijdelijke invulling in het team, het ontwikkelen van een categorievisie of strategisch (jaar)plan tot het in de markt zetten van een nieuw product. Soms is het net even die frisse blik. Of je hebt het idee al, maar kom je handen tekort. 

En daar kan ik je bij helpen: De Categorie Expert - de ervaren interim category manager & shopper marketing professional. Kwaliteit en afronding van A tot Z. Afgeleverd met een grote 'strik' erom!

Shopper Marketing

Oke, je hebt een strategie en categorievisie. Maar dan? Wat ga je hiermee praktisch doen op de winkelvloer? Hoe realiseer je onderscheid per formule? Je hebt slechts enkele seconden om je shopper te overtuigen  tot aankoop van jouw product.

-Het komen tot de juiste inzichten, en het schakelen met creatieve bureaus kost vaak veel tijd. Ik stuur en begeleid dit proces graag voor je.-

Business Insights

Het genereren van insights is ongelofelijk belangrijk als start van ieder categorieplan. Soms zie je alleen tussen de bomen het bos niet meer. Er is ook zoveel data beschikbaar; van Gfk, Nielsen, ex factories tot specifieke retaildata (zoals SIS en 7EVEN). Je kan je er in verliezen en onnodig veel tijd besteden aan het maken van overzichten en grafieken.

-Behoefte aan een efficiënt rapportage systeem dat snel en overzichtelijk inzicht geeft in de ontwikkeling van jouw categorie, segment of klant? Ik zet het voor je op.-

Tijdelijke Invulling Team 

Een frisse blik nodig? Wil je het categoriemanagement- en/of shopper marketing team naar een hoger niveau te tillen? Of kom je gewoon even handen te kort?

-Ik kom graag aan boord om het team op weg te helpen, aan te sturen en te ondersteunen.-